Trött Johanna på Helloween..

Har jobbat min andra natt på rak och valde att hålla mig vaken idag,utan att gå och lägga mig,for iväg med tova och melvin och morfar till sussi för hårklippning :-)
Morfar och Melvin blev klippta och blev såå fina,tusen Tack Sussi!!!!
Tovagumman var jag med till frissan igår och hon blev mycket fin,hon med-mammas prinsessa :-)
Idag är det alltså "spök"dagen och förväntningarna är stoora kan jag lova.Har inhandlat diverse sötsaker..På godishuset givetvis Oscar :-)...+ ett och annat i smaskväg..Till middag ska jag göra Tacogratäng..Mums Mums..Längtar till det är klart så jag får äta....
imorgon kväll blir det party i stan med bål och andra goda saker..hihi,var ett tag sen man var på ngt..bara man nu inte åker på ngt,min sambo knaprar penicillin för fullt,han har början på halsfluss och idag är första dagen som han har varit på benen..
ja si,trött johanna är jag idag,känns att man lever...så när spökdagen går mot sitt slut så väntas en efterlängtad säng...........kramelikram

Onsdagmorgon och kräksjuka

Vaknade 7.15 av att Melvin kom med en tandkrämstub uppkörd i nyllet på mig.
Tova grät och mådde illa.Hann in på toaletten med henne och hon hann kräkas i en hink som stod därinne...Inte kul för lillgumman mammas.Har sen fått i sig både nyponsoppa och smörgåsrån så om det är kräksjukan vet jag egentligen inte,tycker hon borde ha kräkts mer då.Fast ifs när Tova får feber så kräks hon,borde kanske ta en temp för att checka läget.
Annars är det lugnt,eller ja så lugnt det kan vara med en "liten vild melvin" som är precis överallt.Han har hunnit riva ut 2 skåpar idag med plastbunkar..Man har det man gör om man säger så..Ska dock jobba i natt så då får man lite semester,,haha :-)
Jobbar även imorgon natt så jag har hunnit få ihop 5 nätter som jag får ut i November,lite lön iaf :-)
På Lördag är jag bjuden på Helloween fest,blir nog roligt,var ett tag sen man var på ngt galej...
Kul att få klä sig lite fin och att få dricka ett glas vin eller ...3 :-)
Blir nog bra hoppas jag!!
Nää bara att slita sig från datorn och börja med plockandet..Gör inget annat än att plocka känns det som..
Ja si...
Hej svejs

Färggranna hus..De målades såhär så fiskarna skulle hitta igen sitt hus i dimman


Gamla Venedig,Otroligt vackert


Stranden..100 m från vårat hotell :-)


Sitter på bussen hem till Hotellet,helt slut efter lång dag


Njuter i solen,sitter på en restaurang precis bredvid kanalen


Så här såg kanalerna ut


Gondolfärd...Venedig är så vackert!!!!!


Gud vad fina smycken de fanns...


Första dagen i Venedig..Båtfärd


Dagens...

Bäst Just Nu:att jag snart får åka hem och sova

Sämst Just Nu: inget för tillfället

Dagens Ord: Man ska inte kasta sten i Glashus...


Sista helgnatten..

Åter igen på jobbet,rätt lugnt och skönt..Bruden i säng och själv sitter jag här med min dator och en kopp te..Det är riktigt höst ute nu..mysigt eftersom jag älskar hösten..snart jul och julklappar ska inköpas...Guitarhero och buzz quiz till pc 2 ska inhandlas till de större grabbarna,varsin mp4 blir det oxå.Tovagumman ska få sin egen cdspelare och sagoböcker på cd,Melvin en elmotorcykel från biltema..+ lite annat smått och gott...
är nu ledig t onsdag och jobbar sen 2 nätter till...skönt att behövas :-)

vackert 2


vackert


Lördagnatt på jobbet

Lugnt,bruden sover,cola zero och tända ljus.
Rökpaus..kaffe..hör regnet strila utanför.
Vrida klockan tillbaka en timme så jag kommer att jobba 14 timmar istället för 13...vintertiden är här...
ska sova läääänge imorgon,vi tog en luledag så jag klev upp tidigare..känns nu kan jag lugnt säga
imorgon blir det att kika på huset med pappa,jobbar sista natten imorgon,är sen ledig t onsdag och går på igen kl 21...
tandvärk,inte kul..så går det om man nular i sig en jävla massa godis..stånk stön
blir nya tag i veckan...
kramelikram

Äntligen Fredag...Fast jobbhelg

Skönt med fredag trots att jag jobbar natt hela helgen.Börjar kl 19 och går av 8.15 imorgonbitti..Samma till Måndag morgon.Ikväll blir det handling utav diverse karameller innan färden bär av mot jobbet.Tur att det är lugnt och skönt där jag jobbar.Jag och bruden går klockrent ihop,vi brukar mysa i soffan med gotta och glutta på tvn när jag jobbar natt och ikväll är det dessutom Idol..Mys :-)
Pappa Kommer ikväll ngn gång så jag ska se till att gästrummet är klart då han anländer..Skönt även att höstlovet börjar till veckan så då får alla barn vara hemma och lediga och så kan vi bara mysa,äta gott och kanske ta ngn tripp till Leos Lekland i Luleå..brukar vara uppskattat :-)
Får jag barnvakt till de mindre så tar jag och morfar nog "storgrabbarna" och åker till Teknikens Hus,även det i Luleå.Skulle vara jättekul!!
Sen är det Helloween nästa helg så det ska förberedas inför det..
Ja si..nä nu ska Melvin få sova lite middag,så kanske mamman får lite saker gjorda idag..Man har Alltid ngt att göra,hur det än kommer sig..
Kramelikram

Dagens....Torsdag

Bäst Idag:Att de fann Carolin idag,att hennes familj får börja bearbeta sin sorg
Sämst idag:Att värmen i nya bilen tjorvar...grrrrrr* alltid ska det vara ngt
Dagens ord: Lev Idag som att sista dagen var imorgon


Gympadax..jobbarhelg och pappabesök

Halv 8 kommer jag att befinna mig på Royal och på kvällens gympapass.Känns otroligt skönt att "ha kommit igång" med träningen.Känner mig betydligt piggare än förut.
Och roligt är det framförallt..bra musik och bra tränare :-)
sen blir det hem i duschen,den givna  Tekoppen,sista ciggen för kvällen..JAA jag vet att träning och cigg inte funkar särskilt bra ihop men men..man kan inte vara perfekt.."thats life"
Jobbar natt hela helgen,går på kl 19-8.15 så måndagmorgon brukar man känna att man lever..
Imorgon kommer pappsen på besök,kommer att stanna ett par veckor,känns jättekul som den "pappaflicka" man är :-)..Vi ska på söndag och kolla på ett hus i Rosvik som ska hyras ut,det vore ngt för pappa,verkligen..eller hur Oscar????? ;-)
Så vi får väl se vad han och vad dom som äger huset säger.Hade ju varit helt jätteskoj,nära för oss bägge och barnen framförallt skulle tycka att det var sååå roligt..Sen var hyran helt ok..Ska man hyra en lgh så betalar man typ samma summa,och då är ju hus betydligt bättre!!!
Sitter här vid datorn och gluttar och skriver lite tills jag ska hämta Liam från brottningen.Han är på Brottning varje tisdag och torsdag och tycker att det är jättekul..

Nää ska ta en cappu,byta om,hämta Liam och sen på gympan..bra avslut på torsdagen!!
Ha d!!


Jo gå gärna in och kika på min älskade brors blogg :-)
http://mollganfinnsvisst.wordpress.com/

Äntligen...

Går till brevlådan på morgon för att hämta dagens tidning..Första rubriken lyder att nu har Polisen Äntligen hittat Carolins kropp,Jag ryser..Men samtidig lättad för hennes familj och släkt.
Vilken fruktansvärd händelse,ngt som inte borde hända..En vanlig bilresa som slutade i katastrof,för att fel människa kom i hennes väg..Vad tänkte han denna sjuka människa?!Vad rör sig i egentligen i deras sjuka hjärnor..tiltade det om eller var det redan tiltat där uppe???
Han påstår att han knuffade henne..Han blev arg för att hon hade kallat honom ngt opassande..
Knuffat?..jag själv,min egna åsikt är som så att då måste man knuffa helsikes hårt om man ska döda ngn..Han påstår att han hamnade i paniktillstånd och la hennes kropp i bilen och körde runt.Han kollade inte ens ifa hon levde..
vad tänkte han egentligen..3 barnspappa,god granne och vän..Människor i omgivningen är chockerade över att denna människa har tagit en annans liv,en ung tjej som var mitt i livet..
Ja,livet är grymt och ibland väldigt svårt att förstå sig på..
Men som sagt,jag är glad och lättad för nu kan hennes familj begrava henne,ha en plats att gå till och bearbeta den enorma sorg som de känner.
Jag lider även med hennes mördares familj,hans fru och hans barn..Vad tänker de nu?
Han har jag ingen sympati för..han kommer dock få sitta i fängelse en längre tid men hans svåraste straff är dock att han får leva med resten av sitt liv att han tagit en ung tjejs liv,att han tagit bort en älskad dotter,syster och flickvän.
Jag hoppas att det plågar honom dag och natt och att han en dag förstår den tragik han åstadkommit i så många människors liv.

Höst Halloween Jul Och Godisråttor...

Finns det ngt mysigare och finare än hösten..tror de slår alla årstiderna,förutom Jul då..Julfreak som jag är.
Nu nalkas Helloween och Spökkostymer skall inköpas..Ska ta storgrabbarna till helgen och fixa diverse saker..mysigt :-)
Sen blir det "trick or treat" för fulla slanten och har mamsen tur så kanske hon får smaka en eller 10 godisar från di barna :-)
Annars åker jag på mitt "stammis" ställe..Lösviktshuset i Norrfjärden som dessvärre..Måste jag säga kommer att flytta till Öjebyn v 44..När är det?..Typ snart eller?!....

Ja se..En riktigt Godisråtta är jag nog,bör erkännas..
Gott Gott...Tur man börjat träna annars skulle man nog rulla fram...

Nää nu vankas det middag,vad man nu ska hitta på..är inte den mest intiativa gällande matlagning,och tråkigt är det oxå..fyyy..borde gå en matlagningskurs eller ngt..vi äter typ..köttbullar...korv....potatisburgare...kyckling..hmmmm vad mer??!!!TACOS icke att förglömma..varje Fredag i Princip så vankas det Tacos till middag,skulle kunna leva på denna maträtt..hmm,kanske det blir rent idag?!  Fast det inte är fredag :-)


Vardagsliv...

Jaha,då var jag en av dem som startat en blogg :-)
Har alltid läst andras så då är det väl på tiden kanske att man själv delar med sig utav vardagslivet..Intressant eller inte..Döm Själva :-)
Själv tycker jag det är rätt skoj att skriva..När tiden infinner sig.vill säga.Med 4 solstrålar så är tiden knapp..Ibland önskar jag att man kunde klona sig i flera Johannamammor som kunde vara på en massa ställen samtidigt..Men Ack vilken dröm..
Tror det räcker rätt bra med en Johanna trots allt..:-)

Dagens..handlar om synundersökning,glasögonprovning och en liten sjuk gnällig Melvin som tycker livet är rätt tråkigt för tillfället.Träning...
Har börjat dagen med att checka syn och valt glasögon..det finns ju en uppsjö utav dessa "dyyyra" brillor och att välja ut rätt är Inte lätt-har dock "lånat"hem några st och mannekängat för familjen..Nu ser jag ut som en riktig "tant" blev kommentaren + att jag var lik min mamma..som en viss person fint uttryckte det :-)..jaha..lik morsan,bara att acceptera,förstå det och vandra vidare,........
melvin är åter förkyld igen och tempen visar 38,han är ju hög i temp normalt men han har varit Ovanligt gnällig idag och säger redan kl 18 att han vill ha nenne(välling) inte så normalt,eller så är han bara väldigt trött..det lär visa sig!!



Har börjat röra på mina korta stubbar en hel del..Är ute och spatserar med dessa "pinnar" och gympar friskt varje tisdag och torsdag.Rätt så skoj är det faktiskt.Och ikväll ska jag dit med mina nya nikeisar och vara värsta hurtbullen..tror jag då åtminstone..tills jag vaknar upp i morgon och knappt orkar lyfta melvin upp på skötbordet..Då inser man sin begränsning och att man är jäkligt otränad!!
Sussa Gott!!



Välkommen till min nya blogg!

Vardagsliv..ris&ros..En riktig Gott och Blandad Blogg som lär innehålla det mesta i Vardagsliv skulle jag tro.
Bor i en by utanför Piteå med sambo och 4 barn i åldrarna 11-2 år.En enorm berikelse..:-)
Jobbar inom vården-såklart och stormtrivs som fisken i vattnet.Rätt Kvinna På rätt plats,eller tja vad är det dom brukar säga :-)
Är en sprallig surrig 32 årig kaffepimplande virrhöna,dock med hjärtat på rätta stället.Ställer upp i vått och torrt för dem som jag håller närmast hjärtat!!!

Älskar att handla kläder till mina barn framförallt..Är nog min största passion här i livet,handlar alldeles för mycket och för ofta..


Läs,le kanske lite grand och gå vidare!!!

:-)

RSS 2.0